Χρήστες

Σημαντικά οφέλη για τους καταναλωτές :

  • Δυνατότητα έκφρασης και αποτελεσματικότερης διαχείρισης ενός προβλήματος η ελλιπούς εξυπηρέτησης που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής , δίνοντας του την δυνατότητα να εκφραστεί άμεσα, ανώνυμα και εμπιστευτικά.
  • Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του εκάστοτε διοικητικού σχήματος, με αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση και επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων η δυσλειτουργιών που τυχόν προκύπτουν.
  • Δυνατότητα παροχής ουσιαστικής φωνής στον καταναλωτή /πελάτη, και την ταυτόχρονη δύναμη που του παρέχει η εφαρμογή, να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα που εισπράττει ο ίδιος, μιάς και συμμετέχει άμεσα, ενεργά και ουσιαστικά στην όλη διαδικασία .
  • Δυνατότητα να συμβάλλει σε μια καλύτερη κοινωνία, συμμετέχοντας με την δύναμη της γνώμης του, και βοηθώντας να αλλάξουν νοοτροπίες και κατεστημένα, βαθιά ριζωμένα στην κοινωνία μας.

Ανωνυμία

Κατά την εγγραφή, η εφαρμογή θα δημιουργήσει ένα τυχαίο όνομα χρήστη για να αποφευχθεί η αναγνώρισή με οποιονδήποτε τρόπο.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ στις εταιρείες στις οποίες υποβάλλεται το σχόλιο.

Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να μιλήσει ελεύθερα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν ανακαλύψουν ποιος είναι.

 

Πως λειτουργεί;

Το κουμπί πανικού θα ξεκινήσει αυτόματα για την ηχογράφηση και αποθηκεύει τη γεωγραφική τοποθεσία με τη χρονική σήμανση. Αυτό συμβαίνει στο παρασκήνιο και δεν θα χρειαστεί ο χρήστης ναι κάνει κλικ σε κανένα κουμπί παρά μόνο στο κουμπί πανικού.

Μόλις ο χρήστης σταματήσει την εγγραφή, τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στον διακομιστή μας και αποθηκεύονται εκεί για να υπάρχει πάντα ένα αντίγραφο.

Πλεονεκτήματα

ΑΝΩΝΥΜΙΑ

Τα σχόλια είναι ανώνυμα και η ταυτότητα του χρήστη δεν εμφανίζεται.

ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ηχογράφησε και αποθήκευσε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΜΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα χωρίς να υπάρχει ο φόβος του τι θα σου συμβεί.