Κουμπί πανικού

Τι είναι;

Το κουμπί πανικού είναι ένα εύκολο εργαλείο που θα σας βοηθήσει σε καταστάσεις όπου πρέπει να προστατευτείτε ζητώντας σιωπηλή βοήθεια και να καταγράψετε τι συμβαίνει γύρω σας για να έχετε αποδείξεις. 

Για παράδειγμα, όπως ακούμε συνεχώς στις ειδήσεις, εργαζόμενοι αναγκάζονται από ανωτέρους να κάνουν ορισμένα πράγματα για να διατηρήσουν τη δουλειά τους. Πατώντας το κουμπί πανικού αρχίζει να ηχογραφεί. Η ηχογράφηση με την τοποθεσία και την ημερομηνία και θα σταλθούν αυτόματα με sms σε έναν αριθμό που έχετε ορίσει.

Μόλις σταματήσει η ηχογράφηση, ένα αντίγραφο θα σταλεί στον διακομιστή μας όπου θα αποθηκευτεί με όλες τις πληροφορίες γεωγραφικής θέσης και τη χρονική σήμανση του πότε έχει ηχογραφηθεί. 

Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μια απόδειξη του τι συνέβη σε περίπτωση που το χρειάζεστε. 

Πως λειτουργεί;

Το κουμπί πανικού θα ξεκινήσει αυτόματα για την ηχογράφηση και θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας και την χρονική σήμανση. Αυτό συμβαίνει στο παρασκήνιο, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε κλικ σε κανένα κουμπί παρά μόνο στο κουμπί πανικού. 

Μόλις σταματήσετε την εγγραφή, τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στον διακομιστή και αποθηκεύονται εκεί για να έχουν πάντα ένα αντίγραφο αυτού.

Λειτουργίες (λεπτομερή ανάλυση)

Προσθήκη επαφής έκτακτης ανάγκης

Προσθέστε τον αριθμό μιας ασφαλούς επαφής που θα ειδοποιηθεί όταν κάνετε κλικ στο κουμπί πανικού.

Ηχογράφηση

Αυτόματα καταγράφεται η ηχητική συνομιλία.
Η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει ένα σκοτεινό θέμα για να μην δείξει τι συμβαίνει.

Αποθήκευση

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί πανικού, η τοποθεσία σας θα καταχωρηθεί. Ένα sms αποστέλλεται στην ασφαλή επαφή σας με την ακριβή θέση GPS. Μόλις σταματήσει η εγγραφή όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στον διακομιστή μας.